Vanaf het succesvolle debuut in 2007 “Shorland”van de band is hun ster alleen maar rijzende. Op het CV staat ondertussen: Huisband bij De Wereld Draait Door, voorprogramma van Paul Weller in Engeland, optreden op London Calling, Lowlands en Pinkpop, ambassadeurs Record Store Day, ze worden gekleed door Karl Lagerfeld en doen optredens met Metropole Orkest.

In oktober 2012 is het 4e album van deze Amsterdamse Brittpop formatie verschenen: “Collider”.  De release van dit album werd gevolgd door een uitgebreide clubtour die zo’n beetje zal worden afgesloten met een optreden op 26 april aanstaande in de Grolschzaal van Poppodium Atak in Enschede. Bezoekers van het concert van Moke in Atak maken kans op een Meet & Greet & proost met de band. Iedere honderdste bezoeker wordt namelijk uitgenodigd om na afloop van het concert backstage in Atak een beugel te pakken met de Amsterdammers!

In het voorprogramma staan de Amsterdamse indie-rockers The Elementary Penguins

Deel: