Eerder maakte de organisatie van Suikerrock al bekend dat niemand minder dan Sting en de Kaiser Chiefs op het podium zullen staan van het festival. Vorig jaar stonden er ook grote sterren op Suikerrock, waaronder Status Quo en Alice Cooper. Vandaag werd er nog een schepje bovenop gedaan door de toevoeging van Joe Cocker en de Brits/Georgische Katie Melua aan het affice. De kaartverkoop voor Suikerrock, dat gehouden gaat worden van 26 t/m 29 juli in Tienen, Belgie is reeds gestart.

Suikerrock, dat dit jaar voor de 27e keer gehouden word, heeft al heel wat grote namen mogen verwelkomen waaronder: ZZ Top, Jamiroquai, Seal, John Fogerty, Deep Purple, Roxy Music, Lionel Richie, Simple Minds, Lauryn Hill, Tiësto, Zucchero, Juanes, Iggy Pop, The Sisters Of Mercy, Status Quo, Heather Nova, Suzanne Vega, Within Temptation, Therapy?, Shaggy, Craig David, Eddy Grant, UB40, Björn Again, Echo & The Bunnymen, Human League, Fisher Z, Level42, Katrina & The Waves, Luka Bloom, Right Said Fred , Candy Dulfer, Tom Robinson Band, Kid Creole & The Coconuts, Mory Kanté, Kool & The Gang, Dog Eat Dog, Howard Jones, Matt Bianco, Heaven 17, Bollock Brothers, The Selecter.

Deel: