Na de aanhoudende stroom reacties van teleurgestelde fans hebben Nick & Simon besloten om nog 20 extra versies op te nemen van het liedje ‘Julia’. Eerder namen zij 154 namen op naast de originele ‘Julia’, waarvan er één nog altijd niet bekend is gemaakt. Nu is besloten om nog één extra dag de studio in te duiken met producer Gordon Groothedde. Fans kunnen zelf suggesties insturen via de Facebook pagina van Nick & Simon. De 20 extra versies en de nog onbekende versie worden op vrijdag 26 april uitsluitend digitaal uitgebracht door Artist & Company. 

Nick & Simon hebben met de release van 154 singles op één dag een wereldrecord gevestigd dat erkend is door Guinness World Records. Zij vestigden een record in de categorie: ‘Meeste digitale single releases van één artiest of band binnen 24 uur’. ‘Julia’ is de vierde single van het vijfde studioalbum ‘Sterker’ dat eind september 2012 in release ging en op de eerste plaats in de albumlijsten binnenkwam. Het album behaalde al op de dag van release de Gouden Status (25.000 verkochte exemplaren) en twee maanden later de Platina Status (50.000 verkochte exemplaren). Op 11 februari 2013 werd ‘Sterker’ bekroond met een Edison in de categorie: Beste Album (publieksprijs).

Deel: