Met de toevoeging van Will and the People, La Pegatina en Trixie Whitley is het programma van Pinkpop 2013 compleet. Met hun vrolijke reggae pop gaat Will and the People in 2013 door waar het in 2012 is gebleven. Afgelopen jaar was namelijk hét jaar voor de band. Met “Lion in the Morning Sun” scoorde ze dè zomerhit en speelde ze op diverse festivals waaronder ook Pinkpop. Met hun nieuwe album “Friends” op zak komen ze terug naar Landgraaf. Wie La Pegatina vorig jaar heeft gezien op Lowlands weet wat hen te wachten staat. Europa‘s voornaamste fiesta kanon speelt een high energy mix van rumba catalana met hier en daar een vleugje ska en scheutje cumbia. Afgelopen weekend zette zowel Will and the People als La Pegatina de grootste tent van het Paaspop festival in Schijndel nog in vuur en vlam. Naar de Belgisch-Amerikaanse Trixie Whitley zijn veel mensen erg benieuwd. Als dochter van Chris Whitley groeide ze op in de muziekwereld en tourde ze al op jonge leeftijd door Europa. Afgelopen februari verscheen haar soloalbum “Fourth Corner” en gaf ze een indrukwekkend optreden op Eurosonic.

 

ZONDAG 16 JUNI: 12.00-23.00 UUR
GREEN DAY
BEN HOWARD * THE VACCINES * WILL AND THE PEOPLEKENSINGTON
TRIGGERFINGER * STEREOPHONICS * BLAUDZUN * TRIXIE WHITLEY * TOM ODELL
ALT-J * DIE ANTWOORD * LIANNE LA HAVAS * GROUPLOVE * PUGGY


ZATERDAG 15 JUNI: 13.00-23.00 UUR
KINGS OF LEON
THIRTY SECONDS TO MARS * THE OPPOSITES * PASSENGER * LA PEGATINA
PHOENIX * THE GASLIGHT ANTHEM * FUN. * DOUWE BOB
C2C * ELLIE GOULDING * MILES KANE * GRAVEYARD * PALMA VIOLETS

VRIJDAG 14 JUNI: 15.00-23.00 UUR
THE KILLERS
THE SCRIPT * PARAMORE * HANDSOME POETS
QUEENS OF THE STONE AGE * JIMMY EAT WORLD * MASTERS OF REALITY
NETSKY LIVE * KODALINE * ANDY BURROWS * CHRISTOPHER GREEN

Deel: