Singer-songwriter/bassiste/actrice Hadewych Minis brengt op vrijdag 12 april haar gelijknamige debuutalbum uit. Het geheel zelfgeschreven album bevat een mix van funk, punk en pop. Het was lange tijd een droom van Hadewych om iets te maken dat helemaal van zichzelf was. Iets waar ze zich niet achter kon verschuilen. Deze wens mondde uit in het volgende week te verschijnen debuutalbum Hadewych Minis. Ze schreef de nummers, speelde de baslijnen en zong uiteraard alles zelf. Het album is electro-ponk, een door Minis zelfbedachte term voor de mix van funk, punk en pop en het gebruik van samples.

Het album Hadewych Minis is vanaf 12 april te koop op cd en in digitale versie. Pre-orders kunnen worden gedaan in de Dox webshop. De albumpresentatie wordt gehouden op 15 april in Bitterzoet te Amsterdam. Tijdens deze avond zal Hadewych live een aantal nummers van het nieuwe album spelen.

Deel: