In 2010 stond de uit Emmen afkomstige Rolling Stones tributeband Gimme Shelter ook al op de Surprisestage van Retropop. Aan hun dit jaar de eer om – wederom op de Surprisestage – als openingsact te fungeren tijdens de editie van 2013. Buiten Gimme Shelter staan er nog meer tribute bands op de Surprisestage: Night Fever (Bee Gees show), Brothers in Arms (Dire Straits tribute), Simon & Garfunkel Revival Band en Bouke & Elvis Matters band.

Het affice van Retropop 2013 is met recht indrukwekkend te noemen. Grote namen als Racoon, Frank Boeijen, My Brainbox met Jan Akkerman en Bert Heerink, Nile Rodgers & Chic, Status Quo en de Duitse synthpop-band Alphaville gaan er gezamenlijk een feest van maken. Retropop wordt gehouden op 1 juni aan de Grote Rietplas te Emmen. De kaartverkoop is reeds gestart.

Deel: