Op 3 april zullen de mannen van de Rolling Stones de details bekend gaan maken met betrekking tot hun 50th anniversary world tour. Gisteren, 29 maart, stond er een simpel bericht op hun website “5 DAYS & COUNTING”. Afgelopen woensdag bevestigden ze dat ze op 29 juni als headliner zullen fungeren tijdens het Glastonbury Festival. Op diezelfde dag werd ook bekend gemaakt dat Bill Wyman’s band Rhythm Kings een optreden zal gaan geven.

Zowel Charlie Watts als Ron Wood waren deze week live te bewonderen. Charlie Watts gaf twee concerten in Londen met zijn jazz band The ABC&D of Boogie Woogie. ABC&D bestaat uit A: Axel Zwingenberger (piano), B: Ben Waters (piano), C: Charlie Watts (drums) en D: Dave Green (bas). Ronnie Wood hielp James McCartney bij het lanceren van zijn album ‘Me’ in Londen. Ronnie speelde gitaar voor de jonge McCartney, waarna papa Sir Paul McCartney het podium op kwam om samen met James en Ronnie James’ single ‘New York Times’ ten gehore te brengen.

Deel: