De mannen van Kraftwerk mogen geen concert geven in China. De legendarische Duitse band krijgt geen visum om naar China af te reizen, dit vanwege het feit dat ze 15 jaar geleden van plan waren om op te treden tijdens het “Tibetan Freedom Concert” in Washington, DC. Uiteindelijk trad Kraftwerk toen niet op vanwege de weersomstandigheden. Ze zullen dus niet te zien zijn tijdens het Strawberry Festival dat gehouden gaat worden van 29 april tot 1 mei in Beijing.

Kraftwerk is dit jaar wel te zien als hoofdact tijdens het Latitude Festival tesamen met Foals en Bloc Party. Dit festival vind plaats van 19-21 juli in het Henham Park in Southwold, Suffolk. Ook staat het duo op T In The Park. Het Schotse festival dat haar 20-jarig jubileum viert, In addition, the 20th anniversary of the Scottish festival will see sets from Mumford & Sons, Rihanna, The Killers, Jake Bugg, Paloma Faith and Alt-J. Recentelijk gaf Kraftwerk een aantal optredens in de Londense Tate Modern gallery, alwaar ze hun volledige discografie ten gehore brachten.

Deel: