Racoon is vrijdag op nummer 1 binnengekomen in de Album Top 100 met het album The Singles Collection. Met de verzamelaar scoort Racoon haar tweede nummer 1-hit in de albumlijst. Iets minder dan een jaar geleden behaalden ze de eerste plaats met het album Liverpool Rain. Dit album heeft inmiddels bijna de status van dubbel platina bereikt. Op The Singles Collection staan alle uitgebrachte singles die Racoon heeft uitgebracht in de hele carrière van de band. Hits als Love You More en No Mercy maar ook minder bekende nummers zoals Blue Days en Smoothly. Op Youtube staat een interactieve timeline clip waar alle videoclips te zien zijn.

Deze week werd ook bekend gemaakt dat Racoon genomineerd is in vier categorieen voor de 3FM Awards, te noemen: Beste Artiest Pop, Beste Band, Beste Live Act en Beste Single met ‘Oceaan’.

Foto (c) Shanna Wiggerman/Maxazine.nl

Deel: