Los Angeles, the Voices zouden vanavond een concert geven in Heerlen, ware het niet dat het optreden is gecanceld vanwege ziekte. De afgelopen weken liep frontman Gordon al te tobben met zijn gezondheid, de zanger heeft een flinke griep te pakken. Op de website van Los Angeles, the Voices staat: “Vreselijk om ons publiek die een kaartje voor onze show ‘Geloof, Hoop en Liefde’ in Heerlen heeft gekocht te moeten teleurstellen maar mijn stem is helemaal weg en mijn hele lijf doet pijn! Ik ben gevloerd” aldus Gordon. Op een later tijdstip wil Los Angeles, the Voices het optreden inhalen. Of het geplande concert van aanstaande woensdag 20 maart in Schouwburg Orpheus in Apeldoorn in gevaar komt is tot op heden nog onbekend.

Deze week maakte de 44-jarige Gorden bekend dat hij voornemens is om te stoppen met Los Angeles, the Voices. Hij heeft het idee dat hij zijn collega’s afremt en kiest voor zijn tv-carrière. De overgebleven bandleden gaan na de huidige tournee met z’n vieren verder.

Deel: