Deze week werd bekend gemaakt dat de band Moke tekende voor de titelsong voor de Eyeworks film Daglicht. De single Opening Up is een mid-tempo ballad, afkomstig van het derde album Collider. De track sluit prachtig aan bij de spannende thriller, waarin Angela Schijf, Fedja van Huêt, Daniel Verbaan en

Monique van de Ven de hoofdrollen vervullen. De single Opening Up gaat op 5 april in release op iTunes en via diverse streaming platforms. De bijbehorende videoclip zal naast beelden van Moke ook fragmenten uit de film bevatten. Opening Up is de derde single afkomstig van het album Collider dat sinds september 2012 verkrijgbaar is. Daglicht, gebaseerd op de besteller van Marion Pauw en geregisseerd door Diederik van Rooijen (Penoza), is vanaf 11 april 2013 te zien in de bioscopen

Foto (c) Bert Vethaak

Deel: