De onafhankelijk Trance Top 1000 is weer open en trance-liefhebbers zijn weer welkom om op hun favoriete trance tracks allertijden te stemmen. Na de vorige edities van de poll, waarin Delerium’s ‘Silence’ en Rank 1’s ‘Airwave’ tot populairste trance klassiekers werden gekozen, zal de Trance Top 1000 aangeven of muzieksmaak echt met de tijd veranderd.

Donderdag 14 februari, zoals aangekondigd tijdens de aftrap van Armin van Buuren’s A State of Trance 600 wereld tournee, werd de Trance Top 1000 poll officieel geopend. De poll biedt iedereen de keuze om hun 10 favoriete trance tracks te kiezen, waarbij men kiest uit een lijst of een nieuwe track toevoegt. Een grote trip langs de geschiedenis van één van de meest populaire stromingen binnen de electronic dance music scene, bood de vorige Trance Top 1000 lijst een grote diversiteit. Zo bestond de Top 30 niet alleen uit klassiekers van meer dan 15 jaar oud, maar was er ook veel gestemd op moderne, toekomstige klassiekers, zoals Dash Berlin’s ‘Till The Sky Falls Down’ (2007) en Armin van Buuren’s ‘In & Out of Love’ (2008). Leeftijd is slechts een nummer, zelfs in de muziek wereld.

De Trance Top 1000 poll is tot 7 april open, waarna de resultaten in mei zullen worden aangekondigd. Je kunt op je favoriete trance klassiekers stemmen via www.trancetop1000.com .

Deel: