Paskal Jakobsen van Bløf maakte gisteren bij GIEL op Radio3FM tien nieuwe namen bekend voor de 8e editie van Concert at SEA. Hiermee is het programma op 28 & 29 juni zo goed als compleet. Paskal maakte gisteren de volgende tien namen bekend: James Morrison (UK), Kane, Guus Meeuwis, Moke, Handsome Poets, Sabrina Starke, Kensington, 90’s Now, Nielson en The Kik. Eerder was al bekend dat naast organisator Bløf ook Racoon, Miss Montreal, Will And The People (UK) en Memphis Maniacs zulllen optreden.

Met de komst van James Morrison (You Give Me Something, Slave To The Music), die vorig jaar op Pinkpop speelde en moeiteloos de HMH vulde, gaat een wens in vervulling. Paskal Jakobsen is dan ook trots op het programma. “Ik vind dit het meest complete programma tot nu toe. We zijn heel blij dat James voor ons heeft gekozen als zijn enige show in Nederland dit jaar en we dus weer een grote internationale naam op het podium hebben. Publieksfavorieten Guus en Kane hebben eerder al geweldige shows gegeven op CAS. Verder hebben we goede, leuke bands die door ons publiek kunnen worden ontdekt. Ik verheug me uiteraard op de optredens, maar ook erg op de sfeer en alles wat er te beleven is op het festivalterrein.”

Deel: