Eerder deze maand lichtte de organisatie van het Indian Summer Festival een tipje van de dance-sluier op en maakte de eerste grote namen bekend voor de meerdaagse editie van het festival op 15 en 16 juni 2013: Kraak & Smaak (dj-set), Dimitri, Sander Kleinenberg, Boemklatsch (dj-set), Funkerman, René Amesz, Baggi Begovic, 10 Years Of Housequake en Mitchell Niemeyer ft. MC VI. Gisteren zijn er aan het affice topnamen toegevoegd, The Prodigy ,dEUS, Blaudzun en The Opposites hebben ook toegezegd op het podium te staan van Indian Summer.

Grote namen
Indian Summer Festival zal in 2013 weer de kenmerkende mix bieden van grote namen en verrassend talent binnen verschillende muziekstijlen. Eerder werd al onthuld dat uiteenlopende artiesten als Keane, Guus Meeuwis, Within Temptation en Kane aanwezig zullen zijn. Ook de eerste dance artiesten beloven veel moois en diversiteit: de aanstekelijke progressive house van Sander Kleinenberg, de knallende techno van ‘legende van het Nederlandse nachtleven’ Dimitri, de elektronische funk en zonnige vibes van Kraak & Smaak en het kleurrijke, rauwe dj-collectief Boemklatsch. En daar blijft het niet bij: house-god Funkerman, René Amesz met zijn groovy beats en de explosieve sounds van Baggi Begovic zijn ook present. Het succesvolle Housequake van Erick E en Roog viert in 2013 haar tien-jarige bestaan met 10 exclusieve shows in Nederland en mag uiteraard niet ontbreken. De populaire Mitchell Niemeyer en MC VI brengen een opzwepende mix van electro en house.
Early bird-actie verlengd
Zoals altijd geeft de unieke Indian Summer-ervaring de bezoeker een combinatie van een open-minded sfeer, intieme setting en een gevarieerde line-up. Om het 12,5-jarige jubileum te vieren, is Indian Summer Festival in 2013 voor het eerst meerdaags en is de speciale early bird-actie verlengd. De verkoop is inmiddels gestart, kaarten voor twee dagen kosten slechts 59 euro (in plaats van 69), dagkaarten zijn verkrijgbaar voor 49 euro en campingtickets voor 29 euro.

Het Nederlandse festival Indian Summer pakt zowaar uit met een heuse topnaam. Niemand minder dan de heren van The Prodigy komen het tot dusver bleke veld van artiesten een beetje opfleuren. Verder zijn ook dEUS, Blaudzun en The Opposites vandaag aan de affiche toegevoegd.

Deel: