DJ Tiësto zal op vrijdag 26 juli een optreden verzorgen op de Mainstage tijdens Tomorrowland 2013. Een en ander heeft de wereldberoemde DJ via twitter laten weten. Het is niet de eerste keer dat Tiësto op het festival staat, in 2011 was hij ook al te bewonderen op Tomorrowland, dat dit jaar gehouden gaat worden van 26 tot en met 28 juli op het recreatieterrein De Schorre in Boom, België.

Buiten Tiësto zijn ook DJ Armin van Buuren en DJ Hardwell al bevestigd voor een optreden. Komende maanden worden er – aan de nu al indrukwekkende line-up – nog meer namen toegevoegd. Bekijk hieronder welke namen het (voorlopige) affice gaan sieren.

Vrijdag 26/07
Tiësto
Steve Aoki
Sebastian Ingrosso
Marco Carola
Joachim Garraud
Hardwell
Markus Schulz
Arty
Dixon

Zaterdag 27/07
Armin van Buuren
Avicii
Axwell
Knife Party
Wildstylez

Zondag 28/07
Steve Aoki
Dave Clarke
Alesso
Joachim Garraud
Rush
Mauro Picotto
Joey Beltram
Miss Djax
Huma Noyd
J.Fernandes

Deel: