Lana Del Rey is begonnen aan de opvolger van haar uit 2012 daterende album ‘Born To Die’. Met ‘Born To Die’ had de zangeres gelijk een enorm succes, het album ging miljoenen keren over de toonbank. Vorig jaar september bracht Lana nog een ‘Paradise Edition’ van ‘Born To Die’ uit. Op deze editie staat haar versie van ‘Blue Velvet’, alsmede de songs ‘Body Electric’, ‘Gods & Monsters’, ‘Yayo’ en ‘Ride’. Lana Del Rey nam in eerste instantie ‘Blue Velvet’ op voor een reclame campagne voor H&M.

De ‘Video Games’ zangeres werd vorig jaar juli het nieuwe gezicht voor het kledingmerk’s nieuwe collectie genaamd ‘LA noir’ en was te zien in een reclame filmpje voor het merk. De nieuwe nummers op ‘The Paradise Edition’ zijn geproduceerd door Rick Rubin, Dan Heath, Justin Parker, Emile Hayne en Rick Nowels.

http://www.youtube.com/watch?v=lOxYRsBfdb0

Deel: