‘Be a Boy’ is de nieuwe single van Robbie Williams’ album ‘Take The Crown’. De single, de derde komende van het album, typeert de muziek van het album en Robbie’s samenwerking met producer Jacknife Lee. De eerste single die gereleased werd, ‘Candy’, behaalde de toppositie in de Britse hitlijsten en werd genomineerd voor “Single of the Year” tijdens de dit jaar gehouden Brit Awards. Over de nominatie vertelde Robbie dat hij er zeer blij mee was en dat hij al vaak bij de Award uitreiking is geweest. “Het is fantastisch dat een van de songs van ‘Take The Crown’ erkenning krijgt. Ik zal er zeker bij zijn, het is altijd leuk”, aldus Robbie.

Robbie gaat komende zomer voor het eerst in zes jaar op een zeer uitgebreide tournee die hem langs Europa’s grootste stadions zal brengen. De tournee is een vervolg op de enorme vraag naar kaarten voor de drie vorig jaar gehouden concerten in de Londense 02 Arena, die in record tijd waren uitverkocht. Na een uur werd het bordje “Sold Out” opgehangen. De 50.000 beschikbare kaarten waren toen over de toonbank gegaan. Op 13 juli zal de ex-Take That zanger een concert geven in de Amsterdamse ArenA.

Deel: