Def Rhymz is terug. En hoe! De carnavalskraker ‘Achter het raam’ maakt hij samen met Ringo en de single van het
gelegenheids-duo is binnen gekomen op nummer 76 van de Single Top 100. Ringo scoorde in het voorjaar van 2012 ook al een hit in de Single Top 100 met de track. Hij deed dit samen met Pascal en Gijs de Vormer. De versie die Ringo met Def Rhymz heeft opgenomen is in een nieuw jasje gestoken. Def Rhymz heeft al veel hits op zijn naam staan o.a. ‘Doekoe’, ‘Slippers’ en de nummer één hit ‘Schudden’.

Nu is de rapper samen met Ringo dus opnieuw binnengekomen in de landelijke hitlijst. De twee zijn heel erg blij met het succes. ‘Achter het raam’ is geschreven door Pascal de Vormer, Jakob Hut en Ray Hardorff. DJ Galaga tekende voor de productie van de single die is uitgebracht door Blue Ocean Records.

Deel: