De uit Los Angeles komende legendarische punk helden Bad Religion bieden vanaf vandaag hun nieuwe album getiteld ‘True North’ aan om via streaming media te beluisteren. De release van ‘True North’ staat gepland voor maandag 21 januari. Ter promotie van het nieuwe album gaan de mannen vanaf 27 april op tournee door Europa, startende tijdens het Pirate Satellite Festival in Stuttgart.

‘True North’ is een van de band’s meest toegengkelijke albums tot nu toe. Achter de knetterende gitaren en knallende drums hoor je een van Bad Religion’s meest karakteristieke werken tot op heden. Met ‘True North’ gaat de band opzettelijk terug naar het “fast melodic Southern California sound” waarvan zij de defenitie bepaald hebben op albums als ‘Suffer’, ‘No Control’ en ‘Recipe For Hate’. Met dit nieuwe album verstevigd Bad Religion haar positie in de punk rock geschiedenis met 16 studio albums, wereldwijde lovende kritieken, ontelbare tournees en blijven ze hun indrukwekkende carrière vieren met een uitgebreide tournee dit jaar.

Beluister hieronder Bad Religion’s nieuwe album ‘True North’

http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_321841&feature=iv&list=PLcZMZxR9uxC9p8PGRKHnd0B4FItvsq1u_&src_vid=OKflTc_RT6U&v=OKflTc_RT6U

Deel: