Op 7,8,9 September 2012 bezocht de Japanse tatoeage meester Horitaka Amsterdam. Speciaal voor deze gelegenheid had hij unieke designs gemaakt van de Bacardi Dragonberry draak. Niemand minder dan rapper Hef is ambassadeur van de nieuwe smaak van Bacardi, dus een slechte smaak kan Bacardi niet aangerekend worden. Horitaka, ook wel liefkozend Taki genoemd, kon in Amsterdam gelukkig was apparatuur lenen en voordat Taki aan de nieuwste Bacardi-mixen schoot, tatoeëerde de Japanse meester er op los, onder anderen in 60/62, de officiëuze Bacardi fanclub in het centrum van Amsterdam.

Een van de meest gezette tatoeages was natuurlijk de Bacardi Dragonberry Dragon, maar ook de beroemde Bacardi Bat werd natuurlijk enkele malen op bovenarm of enkel gezet door de meester. Bacardi bood ons enkele beelden aan in onderstaande gesponsorde video, waarbij wij natuurlijk ook meteen naar de lekkere muziek die er onder staat luisterden.

Het klinkt misschien vreemd, maar de ruige tatoeage meester luistert in zijn vrije tijd het liefst naar ouderwetse country en bluegrass, hoewel een punkrocknummertje er op z’n tijd ook wel in gaat bij Taki. Als we de mensen die hem hebben ontmoet in Amsterdam moeten geloven, is het bezoek van de meester in Amsterdam goed bevallen en was de samenwerking van Taki, Hef en Bacardi een goede keuze. Of onze eigen Hef ook een tattoo heeft laten zetten is ons niet bekend, maar een goed glas Bacardi Dragonberry is er vast en zeker ingegaan!

 


		
		
		
				
							
					
Deel: