Dennis van der Geest presenteert deze laatste maand van het jaar zijn derde ‘Sounds from the Loft Podcast’. De vorige podcast noteerde, na een geruime tijd doorgebracht te hebben in de top 10, de vijfde positie in de iTunes top 200 en is ruim 10.000 keer gedownload!

Deze december-podcast mag dan misschien niet in het teken van kerst staan; voor iedereen die tijdens de feestdagen eens wat andere muziek wil horen is de ‘Sound from the Loft Podcast’ wel dé uitkomst. Dennis z’n vocal, techy en soulful house tracks uit het verleden, heden en de toekomst brengen voor iedereen wat wils. Je abonneert je op de ‘Sounds from the Loft Podcast’ gratis en gemakkelijk via iTunes.

Deze maandelijkse podcast bestaat uit exclusieve tracks van bekende artiesten uit de internationale house scene en een gloednieuwe Dennis van der Geest remix van Jorge Montia & Muzikfabrik’s ‘Somebody in the Back’.

Tracklist:

1.      Intro

2.      Alan Braxe & Fred Falke – Intro

3.      Shakedown – At Night

4.      Milk & Sugar – Has Your Man Got Soul (Jamie Lewis Darkroom Dub)

5.      Till West & DJ Delicious – Same Man

6.      Jorge Montia & Muzikfabrik – Somebody in the Back (Dennis van der Geest Mix)

7.      Julio Bashmore – Au Seve

8.      Kevin Andrews & Jason Chance – Cubism

9.      Mike Newman & Hoxton Whores – Jack

10.     Bob Sinclar – I Feel for You (Ben Delay Club Mix)

11.     Prok & Fitch – Symphony (Mike Vale Remix)

12.     Z Factor- Saturday (Luigi Rocca Remix)

13.     Luvspunge – Didn’t I Give You Love (Hitradio RMX)

14.     Reflekt feat. Delline Bass – Need to Feel Loved (12″ Club Mix)

Luisteren en abonneer je op de ‘Sounds from the Loft Podcast’ in iTunes via deze link:

http://www.itunes.com/Podcast?id=569912827

Deel: