Vandaag 1 december zijn de tickets voor Graspop in de verkoop gegaan. Graspop, met dit jaar voor de zondag als headliner Iron Maiden, wordt gehouden van 28 tot en met 30 juni in het Belgische Dessem, heeft tot nu toe een line-up om van te snoepen. Als gezegd komen de mannen van Iron Maiden na 5 jaar afwezigheid een concert geven als headliner voor de afsluitende dag. Eerder maakte de organistatie al een flink aantal namen bekend die het affice sieren.

Let wel even op! Vanaf vandaag zijn de festivaltickets voor het volledige weekend en voor zondag 30 juni te koop. Dagtickets voor vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni gaan pas in verkoop van zodra de headliners voor die dagen bekend zijn. Om alvast een aantal Graspopmunten in te slaan kan je ook vanaf vandaag terecht, en wie na al zijn of haar munten gebruikt te hebben niet meer in staat is om heelhuids thuis te komen is er ook de mogelijkheid tot het overnachten Graspop Metal Town, daar zijn festihutten en kampeerplaatsen te reserveren.

Voorlopige Line-up:

Iron Maiden, In Flames, Stone Sour, Parkway Drive, Saxon, Coal Chamber, Epica, Kreator, Mayhem, The Devil Wears Prada, Dark Funeral, Absu, God Seed, Every Time I Die, Winterfylleth, Lock Up, Aura Noir, After The Burial, Dunderbeist, Between The Buried And Me, Bullet, Heaven’s Basement, Hacktivist.

Deel: