INXS brengt binnenkort een box uit ter viering van het 25-jarig jubileum van hun hitalbum ‘Kick’. Deze box zal buiten bijzondere opnames extra nummers bevatten en een DVD met daarop een documentaire en live opnames. De zogeheten 25th anniversary edition’ zal alleen maar verkrijgbaar zijn via INXS.com. Als gezegd bevat de box extra nummers als ‘Move On’, ‘I’m Coming (Home)’, ‘On the Rocks’en ‘Jesus Was a Man’, alsmede het originele arrangement van ‘Never Tear Us Apart’. Ook staan er diverse demo’s op.

De DVD bevat een documentaire over het tot stand komen van het album, nummer-voor-nummer commentaar van de band, concert en tournee opnames (sommige van de band) en promotie videos. Bij de Super Deluxe set zit een 80 pagina’s tellend boek. De set zal ook in gelimiteerde versie beschikbaar zijn op rood vinyl en als een dubbel CD met een geremasterde uitvoering van het originele album en een CD met de extra songs.

INXS viert ook het 20-jarig jubileum van de concertregistratie van ‘Live Baby Live’. Deze opnames zijn gemaakt in 1991 in het Wembley stadion te Londen. Momenteel is de band – met hun nieuwe zanger Ciaran Gribbin – op tournee door Australië.

Deel: