Mitch Lucker, frontman van de Californische extreme-metalband Suicide Silence, is gisteren na een motorongeluk dat plaatsvond in Huntington Beach, Californië overleden. Lucker verloor de controle over zijn Harley Davidson en botste tegen een lantaarnpaal waardoor hij van zijn motorfiets werd gelanceerd. De Harley gleed door en raakte een Nissan Titan pickup truck. De inzittenden van deze truck en omstanders raakten niet gewond, helaas kon hetzelfde niet gezegd worden voor de rocker.

Lucker werd gistermorgen overgebracht naar het University of California Irvine Medical Center, alwaar zijn dood werd vastgesteld. Suicide Silence opgericht werd in 2002 in het Californische Riverside. Hun debuutalbum getiteld ‘The Cleansing’ kwam uit in 2007, hun laatste album – ‘The Black Crown’ – dateert uit 2011. Mitch Lucker is 28 jaar geworden.

Deel: