Leonie Meijer werkt hard aan alweer haar tweede album, dat begin 2013 uitkomt. De single ‘Niemand Als Jij’ geeft vast een voorproefje van dit album. Het Nederlandstalige popliedje ging vorige week al in release, maar de bijbehorende clip is sinds deze week beschikbaar.

Leonie heeft zich sinds haar deelname aan TVOH in 2010 bewezen als sterke popartiest. Ze heeft niet alleen bijzonder eigen geluid, maar produceert en schrijft zelf ook veel van haar eigen nummers. Ook andere artiesten weten Leonie steeds vaker te vinden als songwriter. In 2012 werd zij maar liefst 3 x genomineerd voor een 100% NL Award (Beste Single, Beste Album, Beste Videoclip). Ze won twee Populariteit Awards: Beste Popzangeres 2011 & beste Single ‘Los van de Grond’, een duet met Jeroen van de Boom. In mei gaf ze met een 8-koppige live band en special Guest Ruth Jacott een concert in Studio 21: Sunday Sessions.

Deel: