Op woensdag 16 januari 2013 presenteert singer/songwriter Lucas Hamming zijn debuut EP ‘Green Eyed Man’ in de bovenzaal van de Amsterdamse poptempel Paradiso en toert de rest van de maand langs diverse zalen, waaronder Patronaat en Simplon. Lucas Hamming (1993) is een jonge, getalenteerde singer/songwriter. Zijn schrijfkwaliteiten evenaren zijn heldere, directe en volwassen stemgeluid. Verwonderlijk is de klank van zijn stem niet, hij kreeg de muziek van Paul Weller, Alex Turner (Artic Monkeys) en Jeff Buckley met de paplepel ingegoten.

Onlangs won Lucas Hamming de Amsterdamse Singer/Songwriter competitie ‘Mooie Noten’ en toert momenteel mee met de Popronde, waar hij met maar liefst 18 boekingen in de top 10 staat van de meest geboekte Popronde artiesten van 2012.

Woensdag 16 januari 2013 vindt de release van de debuut EP ‘Green Eyed Man’ van Lucas Hamming plaats in Paradiso te Amsterdam. Het optreden begint om 20.00 uur en kaarten zijn verkrijgbaar via de website van Paradiso of aan de deur voor € 7,00 (excl. lidmaatschap).

Deel: