Het lijkt nog ver weg, maar Wolter Kroes is er al meer dan druk mee bezig: de Wereld Kampioenschappen voetbal in Brazilië. Wolter Kroes is momenteel bezig om een groots project op te zetten rondom het WK wat zich in 2014 zal afspelen in Brazilië. Wolter gaat in aanloop naar het WK diverse Braziliaanse artiesten opzoeken om muzikale samenwerkingen te bespreken.

De eerste Braziliaanse artiest heeft Wolter afgelopen week al in eigen land kunnen spreken. Gusttavo Lima, de Braziliaanse zanger die deze zomer maar liefst 13 weken op nummer 1 heeft gestaan met ‘Balada’, was afgelopen week in Nederland voor een concert. Deze gelegenheid greep Wolter uiteraard met beide handen aan om Gusttavo alvast te spreken over zijn naderende WK-project. Ook heeft Wolter een voorproefje van zijn nieuwe single ‘Meer dan Ooit’ aan Lima laten horen die hier zeer over te spreken was.

De single ‘Meer dan Ooit’ komt begin november uit.

Deel: