De jonge talenten van het Jazz Festival Delft zijn er klaar voor ! Zaterdag 6 oktober a.s. gaan we weer samen musiceren, jammen en improviseren tijdens het Junior Jazz Festival Delft. Net als in 2011 zijn er dit jaar fantastische acts geselecteerd door De VAK, Centrum voor de kunsten en de Stichting Delfts Jazz. Graag nodigen we je uit om met ons te komen luisteren en genieten van deze junior jazzers. Vanaf 13.30 uur gaan de deuren open en om 14.00 uur begint de muziek !

Het programma ziet er als volgt uit:

14.00 uur | Bigband van De VAK onder leiding van Søren Ballegaard
15.00 uur | Festival Youth Jazz Orchestra onder leiding van Johan Plomp
16.00 uur | Junior Jazz Festival Jam
17.00 uur | Jazzjuniors
18.00 uur | Joos & The Streethoos

Tijdens de wisselingen worden er workshops gegeven door Groover Jazz, Delftse Studenten Jazz Vereniging.

Kijk voor meer informatie over de artiesten van het Junior Jazz Festival Delft op www.jazzfestivaldelft.nl of www.vak-delft.nl. De VAK, Centrum voor de kunsten, is gelegen aan de Spoorzone, Westvest 9 te Delft. Lang parkeren bij het station kan aan het parkeerterrein bij het Nijverheidsplein. Dit parkeerterrein is te bereiken via de Westlandseweg en Papsouwselaan. Het is vijf minuten lopen naar het station en tien minuten naar de binnenstad van Delft.

Deel: