Op 9 november geeft Within Temptation een intiem optreden in het Patronaat te Haarlem, dit in voorbereiding tot hun jubileumshow 'Elements', die gehouden gaat worden in op 13 november aanstaande in Sportpaleis Antwerpen. De jubileumshow moet de grootste happening worden in de geschiedenis van de band. De titel staat voor wat de muziek en liveshows van de band zo kenmerken: het melodieuze, heldere stemgeluid van zangeres Sharon den Adel, de stevige gitaarriffs, de orkestrale en Keltische invloeden en de onverwachte muzikale samenwerkingen.

 

Sinds de release van het eerste album 'Enter' in 1997 is het hard gegaan met Within Temptation. De band sleepte gouden en platina albums binnen en verkocht wereldwijd meer dan drie miljoen exemplaren. Daarnaast regende het prestigieuze awards in binnen- én buitenland en deed de groep uitverkochte tours in Europa, Azië en Noord- en Zuid-Amerika. In vijftien jaar werd de formatie rond frontvrouw Sharon den Adel de meest succesvolle Nederlandse rockband in het buitenland.

Live staat de band bekend om haar energieke performance en visueel spektakel met indrukwekkende decors, vuurwerk en filmbeelden. Die elementen komen uiteraard aan bod tijdens de jubileumshow in Antwerpen. Bovendien maken diverse gastartiesten hun opwachting en wordt de band begeleid door Il Novecento Orchestra, bekend van de Night of the Proms. De kaartverkoop voor deze try-out is reeds gestart.

Foto (c) Sander van den Berg/Maxazine.nl

 


De kaartverkoop is gisteren (14-9) gestart.

Deel: