Kempenerpop, het gratis toegankelijke festival in Waalre, is dit jaar bezig een mooie line up neer te zetten voor de editie in september en heeft de programmering nu compleet met toevoeging van de laatste, klinkende namen. Daarnaast breidt Kempenerpop dit jaar uit met de vrijdagavond, dus voortaan drie dagen: 14, 15 en 16 september 2012!

Toegevoegd zijn electroband The Subs (live) uit België, de herboren Nederreggae formatie Beef, het opkomend talent Mozes and the Firstborn, Stuurbaard Bakkebaard, afrobeatsensatie Skip & Die en die-hard Armand. Daarnaast werden optredens bevestigd van Tigre Blanco, Resistor, Goeiemiddag! en Arend Kneiters & Simon van Weleer (DJ-set).

Het (kinder)theater wordt dit jaar verzorgd door het Nomad Theater, met voorstellingen op zowel de festivalzaterdag als -zondag.

Eerder werd onder meer al de komst van Nashville Pussy, Peter Pan Speedrock, Karma to Burn, Bazzookas, Demented Are Go, My Favorite Scar en op zondag het, extra, Rock City Institute podium aangekondigd.

Kempenerpop heeft nog meer nieuws! Namelijk de uitbreiding van het festival van 2 naar 3 dagen. Kempenerpop opent dit jaar zijn poorten voor een deel van het terrein al op vrijdagavond 14 september, waarbij wordt opgewarmd voor het festivalweekend met live-acts en dj’s.

Deel: