Vanaf september is Frans Mulder te zien in de rol van Grimsby in de Disney musical The Little Mermaid. Frans neemt de rol over van Alfred van den Heuvel. Disney’s The Little Mermaid met onder anderen Tessa Sunniva van Tol (Ariël) en Tommie Christiaan (Prins Erik) is vanaf 5 september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Frans “Ik ben met veel plezier begonnen met de repetities van Grimsby, de toegewijde voogd van Prins Erik. Ik kom in een warm bad terecht, de cast en crew zijn al even onderweg met deze musical. Vanaf het begin van de musical ben ik er al wel zijdelings betrokken bij geweest, van een doorloop in de repetitie studio’s tot aan de première, en nu vind ik het heerlijk om aan de slag te zijn.” Frans gaat na zijn rol in Disney’s The Little Mermaid de rol van Monsieur O’Hara spelen in Sister Act. Sister Act is vanaf het voorjaar 2013 te zien in het AFAS Circustheater in Den Haag.

The Little Mermaid is het tijdloze verhaal dat plaatsvindt in het magische Koninkrijk diep in de zee. De getalenteerde, krachtige vrouw Ariël verlangt naar de wereld op het land en gaat tijdens haar ontdekkingsreis op zoek naar een onbereikbare liefde. Heeft ze genoeg lef om haar vader te trotseren, wint ze het van het kwaad en heeft ze genoeg overtuigingskracht om de liefde van haar leven voor zich te winnen? Een musical over het volgen van je hart en het verwezenlijken van grote dromen.

Disney’s The Little Mermaid is vanaf 5 september exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht.

Foto (c) Joop van Nimwegen

Deel: