Nog een paar dagen en Lakedance barst weer los rond recreatieplas Aquabest, net boven Eindhoven. Een van de grootste dancefeesten van Nederland en jij kon daarbij zijn, want in samenwerking met organisator FirstVision mocht Maxazine de ultieme prijs weggeven: Samen met drie vrienden naar Lakedance! Tot gisterenavond kon je meedoen en we waren overdonderd door het vele aantal ‘vrienden’ dat graag deze prijs wilde winnen. Uiteindelijk hebben we vanmorgenvroeg een gelukkige prijswinnaar kunnen trekken, die we namens FirstVision/Lakedance blij mogen maken met vier kaarten voor Lakedance!

De winnaar van vier kaarten, die dus drie vrienden of vriendinnen mag verblijden met hem mee te gaan naar Lakedance is geworden:

Wessel Brouwers

Hij ontvangt een dezer dagen vier tickets voor Lakedance, aanstaande zaterdag 11 juni op Aquabest bij Eindhoven. Gefeliciteerd!

Mocht je nu geen prijs hebben gewonnen: via http://www.lakedance.nl/ zijn nog enkele tickets te verkrijgen.

PS niet gewonnen? Niet getreurd! Een dezer dagen komt er een nieuwe prijsvraag, met kaarten voor Frequence, dat op 1 september zal plaatsvinden, ook op Aqyabest, met namen als SHOWTEK – ALPHA² – PAUL ELSTAK – BOEMKLATSCH en veel meer!

Deel: