Charly Luske is onlangs de studio in gegaan om zijn nieuwe single ‘Meant To Be’ op te nemen. De muziek is geschreven door niemand minder dan Guy Chambers die verantwoordelijk is voor grote hits van o.a. Robbie Williams, Kylie Minogue, Katie Melua en Marlon Roudette. Patrick Monahan, die bekendstaat als de frontman van de populaire band Train, heeft de tekst van de single geschreven. Charly heeft de single opgenomen in de studio van producer Oscar Holleman, die eerder heeft gewerkt met bands als Within Temptation en Krezip.

Charly over zijn nieuwe single: “Het geeft een enorme kick om als tweede single zo’n te gek nummer op te mogen nemen wat geschreven is door twee internationale grootheden.”

Na Charly’s deelname aan The Voice Of Holland begin dit jaar heeft de zanger niet stil gezeten. Integendeel zelfs, naast het feit dat Charly veelvuldig op de planken staat heeft hij dit voorjaar zijn single ‘Nobody’s Guy’ uitgebracht wat een unieke bewerking is van Anouk’s ‘Nobody’s Wife’. De single werd vergezeld door een sfeervolle videoclip die bestaat uit privé beelden gefilmd door zijn vrouw Tanja Jess. Naar verwachting is de videoclip voor ‘Meant To Be’, die deze week opgenomen wordt, eind augustus klaar.

Foto (c) Bianca Meijer/Maxazine.nl

Deel: