J.C. RAGS, het Nederlandse modelabel voor mannen, gaat dit jaar een uitgebreide samenwerking aan met het Zuid-Afrikaanse dj duo Goldfish. Het merk brengt een limited edition t-shirt lijn uit, dit keer voor zowel mannen als vrouwen. Door het t-shirt tijdens het Extrema Outdoor festival op 14 juli aanstaande te dragen, krijgen fans van het modemerk bovendien toegang tot een exclusief en geheim optreden van Goldfish op het Aquabest festivalterrein.

Secret performance tijdens Extrema Outdoor
Het energieke dj-duo Goldfish mixt vocals, jazzy electronica en live performance naadloos met elkaar. Dominic en David, de muzikanten achter Goldfish, hebben in een korte tijd wereldwijd een grote fanschare opgebouwd. Ter gelegenheid van de release van hun nieuwe album geeft het duo, tijdens het dancefestival Extrema Outdoor op 14 juli aanstaande, voor een selecte groep fans een secret performance. Deze exclusieve gig is op een nog geheime plek op het festivalterrein en alleen toegankelijk voor fans die op deze dag het J.C. RAGS Goldfish shirt dragen! De locatie wordt op de dag van het festival via social media bekendgemaakt. Bezoekers die het t-shirt dragen worden daarnaast door een undercover team uit het publiek gepikt en naar de secret spot gebracht.

Limited edition t-shirts voor ladies and gents
Maar ook voor de mensen die niet naar Extrema gaan, is het limited edition shirt een aanwinst. Het design van het limited edition t-shirt is voortgekomen uit een samensmelting van twee werelden. De roots van Goldfish liggen in de Zuid-Afrikaanse surfcultuur, waardoor er gekozen is voorlichte en luchtige slub jersey stof met streepjes. Deze zomerse look & feel is gecombineerd met de tailored pasvorm waar J.C. RAGS om bekend staat. Ook kenmerkend voor de stijl van J.C.RAGS is de sterk afgewassen stof, wat het shirt een heavy-worn karakter geeft. Het geweven logo van Goldfish, subtiel aan de onderkant van het shirt verwerkt, maakt het geheel af. De limited edition Goldfish t-shirts worden – zoals gebruikelijk bij J.C. RAGS – verkocht in een bijzondere verpakking: dit keer in een platenhoes. De shirts zijn nog tot eind juli verkrijgbaar bij de meest prominente jeans- en fashionwinkels voor een consumentenadviesprijs van € 29,99 (shirt met korte mouw) en € 39,99 (shirt met lange mouw).

Deel: