Het tweedaagse festival Bospop in Weert heeft dit weekend 22.000 bezoekers getrokken. Dat maakte een woordvoerder van het festival bekend. “Vanaf vrijdagavond, toen het feest op de camping begon, zat de sfeer erin”, zei hij zondagavond. Acts als Wolfmother en Lenny Kravitz brachten het zaterdagpubliek, bestaande uit 12.500 zielen, in vervoering. De zondag van het festival trok 9500 man naar de weide. Toen speelden onder andere Gavin DeGraw en Alanis Morissette.

Het weer viel de organisatie alles mee. “Overdag hadden we vooral zon. Ik heb veel mensen in T-shirts zien lopen”, aldus de woordvoerder. Alleen in de nacht van zaterdag op zondag plensde het stevig in Weert. Vrachtwagenladingen houtsnippers werden daarna over de weide verspreid om de ergste drassigheid te lijf te gaan.

Maxazine was er bij en had op Bospop een geweldige tijd, met artiesten als Beth Hart, Tom Jones en vele vele ander kon dat ook niet anders natuurlijk.

{gallery}bospop-2012{/gallery}

Foto’s (c) Sander van den Berg

Deel: