Het Nederlandse duo W&W, één van de snelst groeiende namen in de dance scene van vandaag, hebben hun eigen label – Mainstage Music – gelanceerd. Voor Willem van Hanegem jr. en Ward van der Harst representeert Mainstage Music de volgende stap in hun nog jongen, maar indrukwekkende carrière. Vanaf nu worden alle W&W producties, evenals hun persoonlijke selectie van tracks van andere talenten, uitgebracht op Mainstage Music, een sublabel van de award-winnende platenmaatschappij Armada Music.

W&W, die vorig jaar hun debuutalbum ‘Impact’ uitbrachten en in de DJ Mag Top 100 #36 innamen, zijn inmiddels eigenaar van hun eigen label. De eerste release van Mainstage Music is W&W’s nieuwe single ‘Shotgun’, die al door DJ’s als Armin van Buuren, Hardwell, Dash Berlin, Ferry Corsten en anderen wordt gedraaid. ‘Shotgun’ is de opvolger van W&W’s ‘Invasion’, het officiële anthem van Armin van Buuren’s A State of Trance 550 wereld tour.

W&W:”We zijn blij en vereerd dat we onder de vleugels van Armada ons eigen label hebben mogen starten. Mainstage Music representeert zowel onze muziek, als de muziek waar we van houden.”

Deel: