Na negen jaar brengt Golden Earring op 11 mei a.s. het nieuwe studio album ‘Tits ’n Ass’ uit. George Kooymans, Barry Hay, Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk laten met een collectie nieuwe rocksongs en meeslepende ballads horen. De brutale titel ‘Tits ’n Ass’ geeft precies aan wat je kunt verwachten: gitaren ingeplugd, versterkers open gedraaid en de energie van de band, zorgen ervoor dat de tracks boordevol spanning de boxen uitspatten.

‘Met welke grote artiest je ook praat, Jack White of Keith Richards, ze kennen de Earring allemaal. Het is de enige Nederlandse band die echt wereldberoemd is’, zegt Roy Teysse van platenlabel Universal. ‘Tits ’n Ass’ verschijnt op vrijdag 11 mei. De dag daarvoor zal de release van het album gevierd worden met een albumpresentatie in samenwerking met Radio 2 in Paradiso. De kaartverkoop voor deze zeer besloten showcase start op 7 april.

Foto (c) Sander van den Berg/Maxazine.nl

Deel: