Gisteravond, bij de jaarlijkse International Dance Music Awards show in Miami, heeft Hardwell de award voor ‘Best Breakthrough DJ’ gewonnen. Het jonge, Nederlandse talent, die tevens labeleigenaar van zijn eigen Revealed Recordings is, heeft duidelijk een goede indruk achtergelaten met zijn DJ sets, tracks en remixen.

Hey 24-jarig talent is zonder twijfel één van de meest succesvolle producers/DJ’s van vandaag. Vorig jaar kwam hij in de toonaangevende DJ Mag Top 100 poll als hoogste Nederlander binnen op nummer 24. In de afgelopen twee jaar werkte Hardwell samen met onder andere Tiësto en Chuckie en produceerde remixen voor namen als Taio Cruz, Armin van Buuren en Martin Solveig. Zijn track ‘Cobra’ werd het officiële anthem voor ID&T evenement Energy. De volgende release van zijn Revealed Recordings, is Hardwell’s samenwerking met Dannic, ‘Kontiki’.

Deze vrijdag heeft de kersverse award-winnaar zijn eigen ‘Revealed’ label night in Miami’s The Set, gevolgd door een optreden op Ultra Music Festival’s main stage op zaterdag.

Deel: