Het jaarlijkse Toppers circus draait weer op volle toeren! Vandaag was de pers in de gelegenheid om even met de heren bij te praten in het zonovergoten Loosdrecht. Geheel in stijl van het thema van dit jaar ‘The Love Boat Edition’ op en bij het water. De voorbereidingen voor Toppers in Concert 2012 zijn in volle gang en het belooft weer een ‘over de top’ spektakel te worden. ‘We hebben er echt zin in, de sfeer is fantastisch en de vorige 7 edities gaan we gewoon weer overtreffen’, aldus René, Gerard en Jeroen.

Naast de speciale gasten Paul de Leeuw en Glennis Grace, die we tijdens de concerten diverse malen terug zien, hebben we een gastoptreden van Paul Turner uit The Voice of Holland. Vandaag kunnen we bekend maken dat Chico & The Gipsy Kings ook onze gast zullen zijn. Chico is mede-oprichter van de Gipsy Kings die wereldwijd hits scoorde als Baila Me, Bamboleo en natuurlijk Volare. Het wordt weer drie dagen volledig uitgedost meezingen en swingen met de allergrootste meezinghits.

Vorig jaar waren de Toppers op zoek naar een 5e Topper en beleefde zangeres Judith Peters en zanger Danny Nicolay het moment van hun leven door drie dagen als 5e en 6e Topper voor een uitverkochte ArenA op te mogen treden. Ook dit jaar bieden de Toppers 3 zangers en/of zangeressen een unieke kans. Schitter jij 3 dagen in de Toppers Halftime Show ? Een geproduceerd showblok van 20 minuten waarin onder begeleiding van Feestorkest Factor 12 de ArenA helemaal op zijn kop gezet gaat worden met Nederlandstalige meezingers. De online zoektocht begint volgende week donderdag 29 maart om 17.00 uur maar meer hierover volgt begin volgende week.

Toppers in Concert 2012 vindt plaats op hemelvaartsdag 17 mei, vrijdag 18 mei en zaterdag 19 mei.

Deel: