Op 24 april zal Tiësto een nieuwe mixalbum uitbrengen genaamd ‘Club Life – Volume Two Miami’. De inspiratie voor het tweede deel van zijn Club Life serie haalde hij uit de stad Miami, één van de belangrijkste dance centra van het moment. Club Life – Volume Two Miami biedt een kijkje in het Miami van Tiësto, een stad bekend om haar fantastische nachtleven, mooie feestgangers en oneindige zomers. Deze release bestaat uit remixes en enkele eigen producties, allen met geevolueerde sound van de dancelegende.

De eigen producties heeft Tiësto gemaakt met het nachtleven van Miami in gedachte. “Ik wil met deze release mijn fans de kans geven het nachtleven van Miami aan de lijve te ondervinden, of ze er nou zijn geweest of niet.” Op Club Life – Volume Two Miami gooit Tiësto zijn signatuur over enkele monsterhits. Hij remixte voor deze plaat onder anderen de tracks Paradise van Coldplay, Somebody That I Used To Know van Gotye en Young Blood van The Naked & The Famous. Die laatste produceerde hij samen met Nederlands supertalent Hardwell.

Tiësto is ook genomineerd voor een 3FM Award 2012 in de categorie beste artiest dance, andere genomineerden in deze categorie zijn oa Kraak&Smaak. De winnaar zal bekend worden gemaakt op donderdag 12 april vindt de uitreiking van de 3FM Awards plaats in de Gashouder (Westergasfabriek) in Amsterdam.


Deel: