Op zaterdag 7 juli vindt het Beatstad Festival 2012 plaats. Anouk is niet de enige grote naam die vandaag bekend is gemaakt tijdens de persconferentie: Alain Clark, De Jeugd Van Tegenwoordig, Gers Pardoel, Mr Polska en ook VanVelzen treden op tijdens het festival. De opening komt voor rekening van de Haagse Kraaien. De kaartverkoop gaat zaterdag 17 maart om 10.00 uur van start.

“Na de aankondiging van de laatste concerten in het Gelredome en haar vertrek naar Amerika, kreeg Anouk veel vragen of ze, voordat ze naar LA zou gaan verhuizen, nog eens in Den Haag zou kunnen spelen. Net als Anouk leek het ons ook heel leuk en zijn we met haar management in gesprek gegaan om dit te realiseren. We zijn er dan ook trots op dat we het voorlopig echt laatste optreden van Anouk op het Beatstad Festival hebben. Speciaal voor deze gelegenheid speelt Anouk maar liefst anderhalf uur,” aldus Arwin Touw, organisator van het Beatstad Festival.

De Kraaien geven dit jaar de aftrap voor het festival. Deze Haagse hype is al veelvuldig bij 3FM DJ Giel te gast geweest en staan garant voor een feestje.

Foto (c) Sander van den Berg/Maxazine.nl

Deel: