De muziekquiz van vandaag wordt extra leuk! De eerste 3 deelnemers die vandaag het juiste antwoord insturen, winnen zomaar ieder 2 kaarten voor Sterren van Holland in Concert. Vrijdag 3 februari staat Ahoy vol met toppers uit de Nederlandse Muziekscene en jij kan daarbij zijn. Om 18.00 uur komt de nieuwe vraag in de muziekquiz online, en de eerste drie met het juiste antwoord winnen meteen! Of ze nu al meedoen vanaf het begin of niet!

Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Xander de Buisonje, Frans Duyts, Glennis Grace, zomaar een greep uit onze Nederlandse Sterren… Heb je zin om even helemaal los te gaan op Hollandstalige knallers? Dit is je kans! ‘Sterren Van Holland’ is een muziekspektakel vol Nederlandse hits. Geniet van alle miniconcerten, live in Ahoy. Rotterdam wordt volledig op zijn kop gezet met onze eigen Nederlandse topartiesten. De gehele avond zullen optredens plaatsvinden en tussendoor draait huis dj Coenio alles aan elkaar. Rogier van Oosterhout zal de gehele avond aan elkaar praten en zelf ook wat hitjes laten horen. En hier kan je kans maken op de laatste kaarten!

{slide=Line up:}
Gerard Joling
Jeroen van der Boom
Xander de Buisonjé
Frans Duijts
Glennis Grace
Django Wagner
Alex Zigge Zagge
Rogier van Oosterhout
DJ Coenio{/slide}

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Let op om 18.00 uur precies en wees snel! (De komende dagen gaan we nog meer tussendoorse prijzen weggeven, dus hou de muziekquiz in de gaten!). Meer info over het evenement: http://www.sterrenvanholland.nl

Deel: