No Man’s Land’ is de titel van het onlangs uitgebrachte debuutalbum van Qeaux Qeaux Joans. Ze veroverde menig hart tijdens haar optredens bij radioprogramma’s als GI:EL, 3voor12Radio en That’s Live op 3FM, Opium en BNN Today op Radio 1, Tros Muziekcafé op Radio 2 en Mijke’s Middag op Radio 6. Daarnaast werd Joans Hollandse Nieuwe van de maand december bij 3voor12. Presentator en radio-dj Eric Corton is ook fan van Joans en noemde haar debuut één van de betere debuutplaten van de afgelopen tijd. Muziekblad OOR schreef dat het debuut rauw en oprecht klinkt maar tegelijkertijd zo toegankelijk is als de beste popliedjes van Amy Winehouse en dat alles erop lijkt te wijzen dat Qeaux Qeaux Joans Nederlands volgende paradepaardje wordt.

Hoog tijd om de rest van Nederland te laten betoveren door deze zeer talentvolle jongedame en haar live aan het werkt te zien. Met haar warme maar doorleefde stem, zingt Joans namelijk recht je hart in. De komende weken staat Joans op de planken van het Nederlandse clubcircuit met shows in onder meer Amsterdam, Breda, Groningen en Eindhoven.

Qeaux Qeaux Joans Live:

13 januari Mezz – Breda
17 januari Effenaar – Eindhoven
18 januari Merleyn – Nijmegen
24 januari Luxor Live – Arnhem
7 februari P60 – Amstelveen
15 februari [PIAS] Nites @ PLLEK – Amsterdam
21 februari Metropool (VP Robert Cray) – Hengelo
22 februari Simplon – Groningen
8 maart Dolhuis – Dordrecht
15 maart Podium De Kelder – Amersfoort
16 maart Groene Engel – Oss

Deel: