Rond oud en nieuw is het altijd tijd voor de jaarlijstjes. Dit doen we op Maxazine al jaren, zo ook dit jaar. We hebben het dit jaar anders gedaan dan afgelopen jaren en iedereen gevraagd een eigen lijstje te maken van hun beste albums, foto’s, band, concerten, wat iedereen maar wilde. Dit is het lijstje van de beste albums van fotografe Armelle van Helden:

Arch Enemy op Fortarock, Park Brakestein, Nijmegen. Arch Enemy was voor mij nog geen bekende band, maar nu weet ik wat ik miste. Wat een stem, kippenvel! En komend jaar weer Fortarock, wat een goed festival is dat.

Toetsenist Robin Piso van DeWolff tijdens de Nacht van Jan Mulder. Geweldig om de combinatie te zien van klassiek en pop, met als afsluiter van deze prachtige avond DeWolff.

Skin van Skunk Anansie, in de Heineken Music Hall. Mijn jeugdheldin, van zo dicht bij gezien en mogen fotograferen: hyper. Helemaal mooi!

Deel: