Bospop heeft rocker Lenny Kravitz gestrikt als eerste naam voor de 32e editie van het festival. Kravitz sluit de zaterdagavond van het festival af, dat nu voor de derde keer wordt gehouden op het evenemententerrein Weert-Noord. Bospop wordt in 2012 gehouden op 7 en 8 juli, vooralsnog als tweedaags festival. Volgens de organisatie is er een kleine kans dat het festival toch nog driedaags wordt, net als afgelopen editie en de editie van 2008, maar dat is afhankelijk of de organisatie drie grote namen als afsluiter kan strikken.

De voorverkoop van het festival start op 25 februari en de organisatie zal twee dagen voor de voorverkoop start meer grote namen bekend maken. Met Kravitz heeft de organisatie een artiest van wereldformaat te pakken. De 47-jarige zanger stond pas geleden nog in Ahoy en bracht in augustus zijn negende studio-album uit, getiteld ‘Black and White America’.

Deel: