Om Serious Request te steunen lanceert zangeres Do de website www.dohelpt.nl. Met behulp van deze website wil Do €150.000 ophalen voor het goede doel. Voor Kerst heeft Do het Kerstalbum “Bubbles & Bells” opgenomen welke inmiddels al bekroond is met een platina award. De CD zit in speciale Sabon KaDo pakketten die verkrijgbaar zijn via de website. Van elk KaDo-pakket dat wordt verkocht gaat €5 naar Serious Request, die zich dit jaar inzet voor moeders die vechten tegen de gevolgen van oorlog.

Gisteravond namen de DJ’s Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en Timur Perlin intrede in het Glazen Huis op de Beestenmarkt in Leiden. Hier gaf Do doormiddel van een optreden het startsein voor haar actie “Dit KaDo is voor mama” om zo moeders die door oorlog- of conflictsituaties zijn geraakt te helpen.

Speciaal voor de actie heeft Do 30.000 extra CD’s gemaakt. Met de lancering van www.dohelpt.nl hoopt Do de grootse donateur van Serious Request te worden. Op 24 december overhandigd Do een cheque met het opgehaalde geldbedrag aan de 3 DJ’s.

Deel: