De belangstelling voor het concert dat de Amerikaande DJ's LMFAO op 1 maart volgend jaar in Tivoli zou geven, is zo groot dat organisator MOJO het optreden van het DJ-duo heeft verplaatst naar de Heineken Music Hall. Het optreden was met duizend verkochte tickets in een week uitverkocht en de vraag bleef, zodat de organisator besloot door de verplaatsing 4000 extra fans de kans te geven.

De verplaatsing is tevens goed, omdat de DJ's een grotere set mee willen nemen dan eigenlijk mogelijk is op het Utrechtse podium. Het podium van de Heineken Music Hall is een stuk groter dan dat van Tivoli. De tickets voor het optreden van LMFAO, dat bekend is van hits als 'I'm sexy and i know it' en 'Like a G6', gaan aanstaande donderdag in de verkoop. Het optreden van 5 maart in Paradiso blijft overigens gewoon staan, ondanks dat ook dat optreden compleet is uitverkocht.

De kaarten voor het optreden in de Heineken Music Hall zijn overigens wel iets duurder dan de tickets voor Tivoli, maar mensen die al in het bezit waren voor een kaartje voor Tivoli hoeven van MOJO niet bij te betalen. De gekochte kaarten blijven geldig, maar bezoekers die niet naar Amsterdam willen of kunnen, mogen hun tickets terug inleveren.

Deel: