R&B-giganten Keith Sweath en Blackstreet komen naar Amsterdam. Aanstaande vrijdag, 2 december staan beide toppers in The Sand in Amsterdam. Van 11 uur ’s avonds tot 5 uur ’s ochtends kan je je laten meevoeren met Blackstreet klassiekers als ‘No Diggity’ en ‘U Blow My Mind’ en Keith Sweat. De zanger laat je meezingen met zijn hits ‘Nobody’ en ‘Twisted’ als ook nieuw materiaal van zijn laatste album ‘Ridin’ Solo’.

Het #1 urban event laat jouw je mooiste herinneringen van de jaren ’90 ophalen. Grondlegger van het genre New Jack Swing, Keith Sweat, gaat al ruim 30 jaar mee in de internationale muziekwereld. De zanger, songwriter en producer heeft maar liefst 10 studioalbums en ontelbare hits op zijn naam staan. In 1997 won hij de award Favorite Male R&B/Soul Artist in 1997. Op dit moment staat Keith Sweat onder contract bij Kedar Records. Vorig jaar kwam onder dit label zijn 10e studioalbum ‘Ridin’ Solo’ uitbracht. Het nummer ‘Test Drive’ is de eerste single van dit album en een duet met R&B zanger Joe.

De avond brengt nostalgie ten top want naast Keith Sweat staat ook Blackstreet op het podium. De Amerikaanse R&B formatie Blackstreet is verreweg de populairste groep die het Swingbeat genre ooit gekend heeft. Hun debuutalbum ‘Blackstreet’ was een groot succes in Amerika. Singles als ‘Before I Let You Go’ en ‘Fix’ scoorden hoog in de hitlijsten. Met het vervolgalbum ‘Another Level’ behaalden zij wereldwijd succes. De single ‘No Diggity’ stond wekenlang op nummer 1 positie in de Billboard Top 100 en piekte de internationale de hitlijsten. Ook de single ‘Don’t Leave Me’ bereikte de nummer 1 in de Billboard Hot R&B Singles. De groep won in 1998 een Grammy Award voor Beste R&B act.

Deel: