Rockband Within Temptation heeft dit weekend een Gouden Plaat ontvangen in Polen voor het in maart uitgebrachte album “The Unforgiving”. Na een Amerikaanse tour is de band nu bezig aan een grote uitverkochte Europese tour van 45 shows in 41 steden in 17 landen. Daarbij worden de meest gerenommeerde zalen van Europa aangedaan zoals Coliseum in Lissabon, Brixton Academy in Londen, de Columbiahalle in Berlijn en Zenith in Parijs. Na deze tour zullen in december een aantal grote shows worden gedaan in Rusland, waarna begin volgend jaar Zuid-Amerika wordt bezocht.

Ook Nederland wordt niet overgeslagen: In maart en april zal de band een theatertour doen waarvoor een exclusieve show wordt ontwikkeld met bijzondere arrangementen van oude en nieuwe nummers in combinatie met unieke visuele effecten. De voorverkoop van deze tour verloopt zo goed dat extra data zijn ingepland.

Deel: