Op woensdag 14 december a.s. komt de legendarische popzanger Engelbert Humperdinck naar Nederland. De populaire en stijlvolle performer, die in 2007 nog zes keer samen met De Toppers in de Arena stond, zal een éénmalig zitconcert geven in het Utrechtse Muziekcentrum Vredenburg. Humperdinck, vaak in één adem genoemd met grootheden als Frank Sinatra en Tom Jones, scoorde vele hits, won vier Grammy nominaties en een Golden Globe voor “Entertainer van het Jaar”.

Engelbert Humperdinck heeft 63 gouden en 24 platina platen op zijn naam staan en heeft in totaal 150 miljoen (!) albums verkocht. Tevens mag hij zich gelukkig prijzen met een ster op de Hollywood Walk of Fame en leverde hij bovendien de succesvolle soundtrack ‘Lesbian Seagull’ af voor de film ‘Beavis and Butt-head Do America’. Leuk om te weten is dat ‘Humper’ een groot succes had met de gecoverde versie van ‘Het is een nacht’ van Guus Meeuwis. ‘This is the night’ onderging onlangs nog een metamorfose door de The Baseballs.

Eind 2010 kwam Humperdincks meest recente werk uit, getiteld ‘Released’. Dit is aanleiding voor ‘Humper’ om opnieuw op wereldtoernee te gaan. De voorverkoop van zijn concert met uitsluitend zitplaatsen in Muziekcentrum Vredenburg start op zaterdag 15 oktober om 10.00 uur via de kassa van Muziekcentrum Vredenburg, Ticketservice en SEE tickets.

Deel: